Hotell.

Bokningsnummer,  information och adress till hotellet hittar du i ditt resedokument som också gäller som hotellvoucher. Det smidigaste är att lägga till transfer vid bokning så kommer ni garanterat till rätt hotell.

Vi förmedlar hotellbokningar i samarbete med Hotelbeds.com, Lowcostbeds.com och Hotels4you. Alla frågor rörande bokningen måste därför ställas direkt till dem.

Hotelbeds:  http://www.hotelbeds.com/static/images/pdfs/contact/crc_europe_contacts.pdf

Lowcostbeds:http://www.lowcostbeds.com/beds/se/contactus.htm

Hotels4you: http://hotels.cheaphotels.tk/web/customercare   eller Operations@medhotels.com Tel:0044 1733 224 543

Transfer

­Observera att transfer inte är inkluderat i resans pris. Har du glömt att beställa transfer kan du logga in pa ”Min Resa” och lägga till Transfer.  Transfervouchern skickas till dig i ett separat e-postmeddelande.  Har du inte fått denna, kontrollera din skräppost mapp och därefter kontakta solsting på bokning@solsting.se. I Vouchern finns all information vart du skall vända dig vid ankomst och  kontaktuppgifter till transferbolagets lokala kontor och representanter.

Delad Buss

En delad buss är valet för er som vill spara lite extra pengar till att spendera på semestern.

Priserna som visas för busstransfer under bokningsprocessen är per person. Du betalar för ett säte på en busstransfer, och du delar transfern med andra passagerare som reser till boende i samma semesterort eller olika semesterorter längs samma rutt. Beroende på efterfrågan kan fordonet som används för din flygplatstransfer eller busstransfer variera i storlek från en minibuss till en stor buss.

Tänk på att du kan behöva vänta på busstransfern på flygplatsen i och med att den kör efter en tidtabell. Maximal väntetid är 1 timme. Transfertiderna är ungefärliga och beror på trafiken och antalet stopp längs vägen.

Privat Transfer

För er som söker en personlig och stressfri resa till ditt hotell, boka en privat taxi. Du kommer att bli upphämtad av en taxi som endast är för dig och din grupp (vissa taxibilar kan ta upp till 5 personer) och du kommer du inte behöva att dela din taxi med andra resenärer. Då du anländer till flygplatsen  kommer en representant att vänta på dig, redo att ta dig till ditt hotell. Om du vill påbörja din semester så fort som möjligt tror vi att denna typ av transfer är valet för dig – det går snabbt, krångelfritt .

Vid ankomst

Instruktioner för hur hittar din transfertransport när du anländer anges på din bokningsbekräftelse då de varierar beroende på destinationen. Du måste ha med dig din bokningsbekräftelse.

Vid avresa

Då busstransfern hämtar personer på flera ställen kan din hämtningstid för avresan som står på bokningsbekräftelse ändras, så det är viktigt att du ringer leverantören minst 24 timmar före avgång så att du får en mer korrekt hämtningstid. På bokningsbekräftelsen finns information om hur du kontaktar leverantören.

Transfervoucher

Har du bokat transfer men ej fått din transfervoucher per e-post , kontakta oss på bokning@solsting.se.

Bokningsnummer till er transfer hittar du i ditt resedokument.

Har du glömt att boka transfer kan du beställa detta genom att logga in på ” Min Resa “