Ditt val behandlas.........

Vi söker nu ett det lägsta priset till ditt resmål. Vår sökmotor hjälper dig att boka flyg och hotell till absolut bästa priser. Sökningen kan ta upp till en minut. Under tiden kan du läsa lite mer om din sökning om du scrollar ner på sidan.
Från:
Til:
Datum:
Att tänka på när du bokar
Under tillval kan du beställa
Incheckat baggage

Transfer till hotellet

Avbeställningskydd
Visste du att ....
Priset på en resa kan vara upp till
50 % lägre om du bokar tidigt

Teneriffa

Teneriffa

Teneriffas geologiska historia har gjort den till en av de vackraste öarna i världen och du bör definitivt spendera lite av din vinter semester till att utforska öns många fascinerande och vackra platser. Det bästa stället att börja på är Teide nationalpark i mitten av ön. Det vulkaniska landskapet har en otrolig en mil bred vulkankrater och Spaniens högsta topp, Teide.

Vid kusten kan du besöka de spektakulära Los Gigantes klipporna som reser sig 600 meter nästan lodrätt över havet! Den vackra kusten är full av gömda vikar med kristallklart vatten och vackra vyer. Res till vackra Icod de Los Vinos med de största vulkaniska grottorna i världen. Unna dig en resa till Teneriffa i vinter. Den grönaste och vackraste av Kanarieöarna.

Unna dig en resa till Teneriffa i vinter. Den grönaste och vackraste av Kanarieöarna.

Teneriffa

En uppsjö av barnvänliga familjehotell med stora poolområden gör det lätt att hitta boende. Äventyrsbadet Siam Park med thailändskt tema är det största på Kanarieöarna. På djurparken Loro Parque i Puerto de la Cruz kan man se späckhuggare, 700 papegojor och mycket mer. I det interaktiva Museo de la Ciencia y el Cosmos ("vetenskaps­ och kosmosmuseet") i La Laguna kan vetgiriga barn testa olika experiment. Kanske tycker de också att det är kul att komma upp på en riktig vulkan (Teide) eller att se delfiner i havet mellan Teneriffa och La Gomera

Gran Canaria

Gran Canaria

På Gran Canaria ligger All Inclusive hotellen som ett pärlband längs den populäraste delen av sydkusten. All Inclusive hotellen är handplockade med omsorg för att uppfylla de semesterdrömmar som en Gran Canaria resenär förväntar sig. På Gran Canarias sydkust erbjuder vi All Inclusive i San Agustín, Playa del Ingles, Maspalomas ­ Meloneras , Puero Rico – Amadores och Mogan.

Gran Canaria

Gran Canaria för shopparen

Tom väska ut, fullpackad hem är din melodi. Kanarieöarna har lägre moms än resten av Spanien så här kan du fynda.

Södra Gran Canaria.

Outlets i Shoppingcenter Plaza Maspalomas och Bahia Feliz.

Las Palmas.

Botanisera bland mode­ och designbutiker på gågatan Calle Mayor de Triana och kvarteren i närheten i Las Palmas.

Du som föredrar större varuhus går till Avenida Mesa y Lopez med El Corte Inglés ­ Spaniens svar på NK ­ i spetsen. Vilket du än föredrar så hittar du ofta lite lägre priser än hemma i Sverige

Välj först ditt flyg. Vi har hittat flyg som matchar din sökning
till .   Avgång Hemkomst    Vuxna


Pris per person
kr
flyg av