Skriv ut ditt Resedokument

Direkt efter avslutad betalning kommer du att erhålla en bekräftelse med resedokument på din e-post.

Om du inte mottagit e-post från Solsting tidigare är det viktigt att du kontrollerar att bekräftelsen inte har fastnat i ditt spamfilter/skräppost. Hittar du inte bekräftelsen varken i skräppost mappen eller i din inkorg, kontakta oss omedelbart. Solsting tar inget ansvar för e-post som på grund av användarens inställningar fastnar i spamfilter.

Om du av någon anledning tappat bort ditt Resedokument  loggar du bara in på ” Min Resa ” och skriver ut det igen.

Resedokumentet innehåller bokningsbekräftelse och bokningsnummer för flyg , hotell och om du har beställt transfer får du även ett bokningsnummer på din transfer här.

Resedokumentet som du bör skriva ut och ta med dig på resan , gäller som elektronisk flygbiljett och hotellvoucher.  I resedokumentet får du också information om din resa. Har du beställt transfer så kommer du att erhålla en separat transfervoucher. Har denna inte kommit inom några dagar kontakta oss på bokning@solsting.se

Oftast räcker det med flygets bokningnummer och pass vid incheckningen.

Vissa lågprisbolag som till exempel Ryan Air, kräver att man checkar in online och kan framvisa ett utskrivet boardingkort.

Kontakta oss på bokning@solsting.se om bekräftelsen inte kommit till dig via e-post inom några minuter från bokningstillfället. Så snart bekräftelsen kommit till dig bör du kontrollera att uppgifterna stämmer.

 

För att se din resplan logga in med  genom att klicka på rubriken ” Min Resa “ och ange  E-postadress (som som du angav i samband med bokningen) och avresedatum.

Information om aktuella avgångstider.

Ha flygbolagets boknings nummer till hands ( Hittar du i ditt resedokument som du fick via e-post )

Kundtjänster
Norwegian 0770 45 77 00
Vueling 0044 203 514 3971
Ryan Air 0840 308 787
Air Berlin 0770 93 07 37

Checka in online? Vissa flygbolag kräver att du checkar in online innan du kommer till flygplatsen annars måste du som resenär betala extra avgifter.

De flesta flygbolagen checkar in er på flygplatsen. Du kan läsa på hemsidan för det flygbolag du reser med om deras specifika bestämmelser för incheckning.

Klicka på länken “checka in” nedan och du kommer direkt till flygbolagets sida för incheckning online

Air Berlin
Online check-in öppnar 24 timmar före avgång och stänger 2 timmar innan avresa.
Checka in »

Norwegian
Online check-in öppnar 24 timmar före avgång och stänger 1 timma innan avresa. Du måste logga in för online incheckning.
Checka in »

Ryan Air
Online check-in öppnar 7 dagar- före avgång och stänger 2 timmar innan avresa.
Checka in »

Vueling
Online check-in öppnar 24 timmar före avgång och stänger 2 timmar innan avresa.
Checka in »